Tips til den perfekte firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du, og skal forberede årets firmafest, men du ved ikke, hvor du skal starte eller begynde. Vi giver dig her de vigtigste tips, som du skal have med i din forberedelse til firmafesten. Disse tips kan også bruges til firmajulefrokosten, eller andre arrangementer du skal stå for.

Omgivelserne skal være i top

Firmafest er en vigtigt begivenhed for alle ansatte, og derfor skal omgivelserne også være i top. Sørg derfor altid at finde omgivelserne som passer til arrangementet, og som passer til alle ansatte. Mange vælger at afholde firmafester på arbejdspladsen, det kan dog ikke altid anbefales. Mange forbinder deres arbejdsplads med arbejde, og da firmafesten skal være en fest, kan det være svært for nogen at slappe af i de samme omgivelser, som de arbejder i. Prøv derfor at finde en beliggenhed til festen som ikke er arbejdsrelateret, men som i stedet er i anderledes omgivelser.

Gå ikke ned på maden

Medarbejderne forventer meget af en firmafest, og maden spiller en stor rolle i denne henseende. Gå derfor ikke ud og bestil det billigste mad, som I lige kan finde. Sørg for det er lækkert, og at maden smager af noget. Gå ikke ned på kvaliteten af maden. Det kan i sidste ende give dårlig stemning blandt de ansatte, da de måske tænker, at de er mere værd end et par håndmader.

Musikken skal løfte stemningen

For at løfte stemningen til firmafesten er musikken en vigtig faktor, der kan samle alle medarbejderne. Om det skal være live band, eller bare en afspiller, som spiller musik hele aftenen, er ikke det vigtigste. Det afgørende er, at der skal være musik for alle. Mange anbefaler musik, som alle kan synge med på. Dvs. musik fra Kim Larsen eller TV2 er to gode kunstnere, hvor mange allerede kender deres tekster. Der vil være god mulighed for nogle sjove indslag i løbet af aftenen.