Sådan overgår I sidste års firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Tiden er ved at være inde til at arrangere årets firmafest. Det plejer at være en kanon dag med sammenhold og teambuilding i fokus, og i år skal det være endnu federe end sidst gang. Men, hvad i alverden kan overgå sidste års gokart, eller turen i bowlinghallen året forinden? Det kan ofte være en svær opgave at komme på nye idéer år efter år. Derfor har vi her samlet en række af anderledes aktiviteter, som kollegaerne under ingen omstændigheder vil gå glip af.  Få mere inspiration på www.outdooraction.dk

Ram plet

Medmindre du er en erfaren jæger eller James Bond, så er du nok ikke ovenud erfaren i at håndtere skydevåben. Derfor kan det være aldeles spændende at skyde til måls på skydebanen, og få lidt konkurrence op at køre

  • Tilfredsstillelsen ved at ramme lerduen lige i øjet så den splintres ud til alle sider, og se overraskelsen i kollegaernes øjne, er uden tvivl det hele værd. Dette er noget alle kan være en del af og er gerne garant for en venlig rivalisering imellem jer.

 

  • Øksekast. Fremkald din indre viking og oplev suset af at kast til måls med øksen. Denne aktivitet inviter også til en god konkurrence, enten i hold eller mod hinanden.

 

  • Archery combat. Læg en plan, kæmp for hinanden og end ud som sejrherre. Det klassiske paintballgevær er skiftet ud med bue og pil, og så skal der ellers kæmpes til det sidste. Hvis I vil have fællesskabet i fokus, så er denne nye teambuilding disciplin et godt bud på noget der rykker til firmafesten.

Få fart på!

  • ATV-kørsel i skoven. Hvis i syntes at gokart var fedt, så er dette bestemt også noget i kan klare. Med dette får man muligheden for at prøve sine køreegenskaber af i et offroad terræn. Der er noget for alle niveauer, fartbøllen såvel som bedstemorkørsel. Men er man bange for at blive lidt beskidt, så kan det være at man skal overveje det en ekstra gang.