Sådan holder du fast i dit rygestop til festen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du er stoppet med at ryge, kan det være svært at holde fast i det. Især hvis du er til fest, hvor der er mange, der ryger. Det betyder med andre ord, at du kan komme til at skulle virkelig vise, at du har rygrad, såfremt du skal til fest, hvor der er andre personer end dig selv, der ryger – og det kan altså være svært, hvis du i forvejen har svært ved at holde dit rygestop. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du stopper med at ryge cigaretter – også selvom du er til fest.

Fortæl det til de andre festdeltagere

Hvis du virkelig gerne vil holde fast i din beslutning, så vælg en festdeltager, du kan fortælle, at du er interesseret i at stoppe med at ryge cigaretter, og bed dem derefter om at hjælpe dig med at holde fast i din beslutning, selvom du måske ender med at blive en smule beruset. Det er udelukkende en god idé, fordi du vil opleve, at du ender med at kunne lade være.

Brug en e-cigaret

Det er ikke altid, at du kan lade være, hvis du er til fest. I hvert fald ikke hvis du stadig er tidligt i dit rygestop. Derfor kan det være en god idé, hvis du vælger, at du gerne vil stoppe på et tidspunkt, hvor der ikke er så meget fest. Skal du alligevel til en festlig begivenhed, imens du ikke ryger cigaretter, så vil det være en rigtig god idé, hvis du vælger et substitut – eksempelvis en e-cigaret med dertilhørende e-juice.

Nu, hvor det er sådan, at du er stoppet med at ryge, skal du da også have at vide, hvor flot det er af dig. Det er virkelig godt gået, og du skal nok klare det – det handler faktisk bare om, at du skal hænge i, og så skal der ellers bare festes igennem. Velbekomme.

Leave a Response