Råd til hvordan du skal opføre dig til firmajulefrokosten

Firma julefrokost

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et af de helt store højdepunker i julen er helt sikker firmajulefrokosten. De plejer at være fyldt med glæde, humor og løjer. Der kommer som regel alkohol indenbords og det kan nogle gange gå vildt for sig, til sådan en fest med kollegaerne. Nogle gange måske også for vildt. Hvis du er den som bliver til en helt anden person når du har drukket, så kan det være lidt problematisk og møde ind om mandagen. Det er de færreste der vil gøre sig uvenner med sine kollegaer eller ledelsen i firmaet. Hvis der har været en heftig diskussion om, hvordan virksomheden bør drives og man vælger at deltage i diskussionen, skal man passe på. Ja faktisk burde man ikke deltage i sådan en diskussion, da det kan skade dig, som ansat. Der gælder stadig et regelsæt selvom du er til julefrokost hos firmaet.

Råd til god opførelse til julefrokosten

  • Husk, selvom det er en fest, så er det stadig i firma kontekst. Konkret så er det hvad virksomheden generelt vil se som OK opførelse. Det betyder selvfølgelig ikke at du ikke må have det sjovt eller hygge dig, du skal bare beherske dig lidt, hvis du har en tendens til at gå over grænsen.
  • Der er bestemt også de kollegaer som mener at man kun kan have det sjovt, hvis man er meget fuld. Men hvis du ved det går galt med for meget alkohol, så er det okay at holde igen eller lade helt vær med at indtage noget.
  • Tag hjem når du synes at du har brug for at komme lidt væk. Du skal ikke presses til at blive så langtid som nogle af dine kollegaer. Du skal lytte il dig og hvis du mener at du har brug for at tage hjem, så er det det du gør.

Men husk at have det sjovt inde for virksomhedens remmer og vær en smule fornuftig og glad. Det kommer man rigtig langt med.