Nytår i Italien.

Nytår i Italien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det har længe været populært at rejse væk i julen. mange vil gerne stå af juleræset og få det hele lidt på afstand. Det gør man bedst ved at rejse syd på hvor vejret er lidt bedre ( og maden måske også lidt sundere. ) Nu er flere og flere begyndt at gøre det sammen. Det er som sådan ikke helt nyt – Mange har taget turen til f.eks. Times Squere eller Big Ben i London, specifikt for at stå ved et stort ur sammen med andre Nytårs entusiaster. Det nye består i at folk nu ofte rejser for at være lidt mere for sig selv og fejre nytår på deres egne præmisser.

Lej et hus i udlandet

Det er hverken specielt dyrt eller besværligt at leje et hus i udlandet. Faktisk er det ofte billigere end at bo på hotel. Mange steder især i Italien, kan man få super lækre huse som ligger lidt uden for bymidten, så man har ro og fred ofte forenet med en unik udsigt. Der er også god mulighed for at leje store huse, hvis man er flere familier ad sted sammen. (Se et udvalg af muligheder her)
Italienerne er meget gæstfri og positive menneske og så elsker de børn og selv på restauranter er det helt normalt at børn er med – (Det kunne vi godt ønske herhjemme 🙂

Sådan Fejre Italienerne Nytår

Nytårsaften er også noget særligt og det er ikke uden grund at det hedder “romerlys” herhjemme. Mange vandre o optog til byens store pladser, hvor de holder romerlys i hænderne. Når de kommer frem til pladserne, hilser de på venner, naboer og fremmede, hvorefter de kaster deres glas i den nærmeste fontæne. Hvis man ikke kender til denne tradition, kan det godt virke voldsomt, men alt foregår i største fordragelighed – Italienerne drikker nemlig meget mådeholdent og der er sjælden at det er rødvinen eller prosecco’en som er skyld i slagsmål – Det er nok mest fodbold:-)
Overvej Italien til din nytårsaften og få en oplevelse for livet.