Must-haves til en stor fest

Husk det vigtigste til festen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Til sommeren hører store fester. Uanset om du har en rund fødselsdag, et bryllup eller noget helt tredje om hjørnet, skal der nok være en anledning til at holde en stor fest. Og det kræver noget andet at holde en stor fest end når du bare inviterer den nærmeste familie på mad, så der er meget at være opmærksom på. Her giver vi dig et par tips til nogle af de ting, du måske ikke har glemt at huske.

Foto-væg

Vi lever i en Instagram-tid, og fotovægge er det seneste nye hit i den forbindelse. Instagram handler om æstetik, og med en flot fotovæg garanterer vi, at din fest bliver foreviget i de små kvadrater.

Og hvis du tænker tilbage på den hvide væg med sponsornavne, som I havde til gallafesten i gymnasiet, kan du godt tænke om igen. En moderne fotovæg er sjov og festligt, og den oser af fest og ballade. Det kan for eksempel være glitterstrimler, store hjerter eller noget helt tredje. Der findes et stort udvalg på nettet, så det er bare med at komme i gang.

Megafon

Når du har mange gæster, kan det være svært at råbe dem op. Derfor er det en god idé at investere i en lille megafon, som du kan råbe festen op gennem. Det gør det især meget nemmere, hvis der er tunghøre blandt gæsterne. Det er så ærgerligt, hvis de ikke hører aftenens menu eller din smukke tale.

Megafoner fås i mange størrelser og prisklasser, men sørg som minimum for at investere i en, der holder hele aftenen. Det kan også være en idé at invester i en ordentlig megafon, som du kan bruge i fremtiden. Læs mere om de forskellige muligheder her.

Pynt til loftet

Pynt er nok en af de ting, du allerede har tænkt på. Men det er så vigtigt, at vi er nødt til at nævne det her. Selv hvis du holder festen udenfor, er det vigtigt at tænke i oppyntning af omgivelserne. Heldigvis er naturlige elementer som træer helt fantastiske til at pynte op i. Tænk i lyskæder, lanterner, papfigurer og piñatas.