Klar til Nytår? Hvad med drikkelsen?

Nytårsbobler

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Champagne er skønt men dyrt og du bliver måske lidt for hurtigt beruset, så måske har du lyst til at der skal være et alternativ til din nytårsfest?

Hvor julen er hygge og roens fest, så er Nytår for de fleste lidt mere af et brag. Vi giver den lidt mere gas, er oppe længere og den får måske også lidt mere gas på alkoholfronten. Der er ikke længere så faste regler for maden, så der bliver eksperimenteret og leget i mange nytårskøkkener. Det er både maden og drikkelsen som vi gerne vil kæle ekstra meget for denne særlig aften.

Boblernes fest

Der kan være flere rigtig gode grunde til at der bør være noget alkoholfrit tilstede sådanne en aften. Champagne og andre mousserende vine er ofte i centrum denne aften, men festen er hurtigt overstået, hvis man lægger alt for hårdt ud med disse våde varer, så et glas uden sprut er en god ide i ny og næ. Dertil kommer alt ikke alle drikke alkohol, så der skal gerne være noget til dem også. Ofte så er det sådan at dem som ikke drikke alkohol spidses af med kedelig sodavand og det er måske ikke det mest festlige som findes. Det er dog rart at det er noget med bobler som man føler at man lidt er med på Champagnevognen.

Alternativ Champagne

Det er en rigtig god ide at investerer i en sodastream maskine. (fås her). Der er fantastisk at have i hverdagen, men også til fester er den et hit. En af fordelen til fester er at du slipper for at slæbe vildt mange flasker med tung sodavand hjem. En anden fordel er at du kan lave andet en almindelige sodavand i din Sodastream. En god syrlig æblejuice tilsat en masse bobler, giver en fantastisk drik som minder lidt om champagne. Pas på når du tilsætter kulsyre, det kan godt bruse over, hvis du ikke er forsigtig.