Klar efter festen?

efterfesten

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Efter der har været holdt en ordentlig fest, og tømmermændene for alvor har ramt, kan der være fuldstændig uoverskueligt at få lejligheden på plads igen. Folk er vadet ind med sko, og damernes høje hæle er trådt godt og grundigt ned i gulvet. Alt virker uoverskueligt. Læs med her, så du er forberedt til næste fest.

Hvis du f.eks. har lagt hus til en nytårsfest, eller en større sammenkomst kan lejligheden eller huset være godt medtaget. Især gulvene kan næsten ligne ødelagte, og den kan virke håbløst til at de nogensinde kommer til at se ordentlige ud igen. Men frygt ikke, en hurtig gulvafslibning kan gøre underværker. Mange tror at omkostningerne ved en gulvsliber, render helt i vejret, og kræver en masse. Det er langt fra tilfældet. Mange gulvsliber tilbyder priser helt ned til 70 kr. pr. kvadratmeter og udføre alt arbejdet(Se priser her). Typisk når der har været holdt fest, er det kun et område hvor gulvet trænger til at blive frisket op, men det kan ikke lade sig gøre. Hvis du har besluttet dig for at der skal en gulvafsliber til, skal rummet ryddes, så arbejdet kan gå i gang.

Bed folket om at tagene sko af.

En fest bør holdes uden de store kvaler, og uden for mange restriktioner. Men at bede folk om at tage skoene af, vil du være glad for dagen efter. Folk kan spilde diverse alkoholiske drikke på gulvet, de kan sågar kaste op, hvis det bliver rigtig slemt. Alt det kan tages med en god omgang ajax vand dagen efter. Men hvis damerne har boret deres høje hæle ned i gulvet og mændenes sko har lavet sorte mærker over det hele, kan det ikke bare fixet med vand. Dog et lille fif her: Hvis der er små hakker i gulvet efter festen, kan en ordentlig omgang sæde vand få gulvet til at hæve sig.