Hvad gør du, hvis festen tager overhånd?

Hvad gør du, hvis festen tager overhånd?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Kan du selv huske dengang, du holdt fest for første gang i dine forældre hus, hvor der, udover alle dine venner, dukkede en masse mennesker op, som du på ingen måde kendte på forhånd. Er det ikke tilfældet, har du ganske givet set amerikanske film, hvor diverse collegefester går helt agurk, og der dukker en masse mennesker op. Arrangørerne er altid yderst nervøse for, hvordan forældrene kommer til at reagere, når de kommer hjem. Ydermere render de rundt som hovedløse kyllinger og har svært ved at kontrollere, hvad der foregår til festen, og hvem der smadrer hvad.

Måske du har været ude for noget lignende, og hvis du har, har du formentlig også været nervøs for dine forældres dyre møbler. Eames lænestol er et glimrende eksempel på et møbel, der koster langt mere, end et ungt menneske kan betale for, hvis han eller hun kommer til at spilde et glas rødvin.

 

Eames lænestol fås i flere forskellige træsorter og farve på læderet, og man skal virkelig behandle stolen med respekt, da det er yderst bekostelige. Hvis der i givet fald skulle gå et eller andet galt til festen, og der bliver spildt eller tabt noget i stolen, er det vigtigt, der bliver reageret med det samme. Det går altså ikke, at man holder noget tilbage og venter med at fortælle, hvis der sker noget med forældrenes Eames lænestol.

Få det ud af verden så kan stolen formentlig stadig ”reddes” eller rengøres. Det er naturligvis en anden sag, hvis der bliver tabt en cigaret ned i læderet, og den får lov til at brænde gennem det øverste lag i læderet.

 

Går det helt galt, og du på ingen måde kan få stolen rengjort, kan du naturligvis også se, om du kan skrabe penge sammen og få købt ny stol, som kan købes her.