Hold en lækker middag for dine venner

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Savner du et afbræk fra hverdagen? En god måde hvorpå du kan glemme hverdagens stress, er ved at være sammen med nogen mennesker, du holder af. Hold en lækker middag for nogle af dine venner, hvor I udelukkende skal tænke på at hygge jer og spise god mad.

Find på en lækker menu

Når du vil arrangere en middag for dine venner, skal du selvfølgelig finde på, hvad du vil servere. Vil du nøjes med én ret, eller vil du gå all in med tre retter? Har du svært ved at finde på, hvad du kan servere, så tænk på ting, du eller dine venner rigtig godt kan lide. Derefter kan du bruge nettet til at få inspiration til forskellige retter. Du kan enten gå efter de sikre valg og lave noget, du har lavet før, eller du kan være mere eksperimenterende.

Det skal I drikke til desserten

Har du valgt at lave en dessert, kan du servere noget lækker spiritus dertil. Det er sikkert noget, du ikke gør ofte, men som kan være rigtig lækkert, når du endelig gør. Du kan f.eks. se et stort udvalg af gin her. En god gin kan du også bruge, hvis du vil lave en velkomstdrink til dine gæster. En velkomstdrink kunne f.eks. bestå af en gin og tonic eller en Gin Hass.

Sæt gang i stemningen med brætspil

Som regel vil snakken bare gå, når du sådan er samlet med dine venner, men hvis I har brug for noget, der virkelig kan skubbe gang i stemningen og grinene, så find et spil frem. Der findes mange spil, hvor det kræver af jer, at I skal op og stå, mime, tegne eller andet. Det er ofte den slags spil, hvor I spiller i hold imod hinanden og konkurrer, hvilket med sikkerhed vil sparke gang i snakken og latteren.