Her er en idé til jeres næste firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En firmafest er ikke nem at planlægge. Faktisk, er det en lang og kompliceret proces, der kræver mange opkald og emails til forskellige steder. Det er selvfølgelig, hvis i vil have en god og sjov firmafest… og hvem vil ikke det? Denne proces kan dog blive nemmere, hvis i vælger mere konkrete ting eller oplevelser, som i kan lave sammen. Måske er det noget, der ikke er for alle, men det er umuligt at gøre alle parter interesseret.

Escape rooms

I kan nemt booke escape rooms som en aktivitet til jeres firmafest bl.a. hos Mystery Makers. Det kan være en idé at lave dette, inden i skal gå i gang med spisning og alt det sjove. Det er en god måde at være sammen på, hvor i ser hinanden i mindre formelle situationer. Her skal i slå jer løs og finde ud af, hvordan i kan komme ud af rummet. Det bliver til en fælles aktivitet, og det er god teambuilding. I kan selv vælge mellem de mange escape rooms, der findes, så I kan finde en, der virkelig tiltaler jer. Læs mere om deres escape rooms her.

Det er perfekt til jeres firmafest. Det er det, fordi det ikke er det første, som du tænker på, når du hører firmafest. Men samtidig udfordrer det jer og skaber et tættere bånd mellem alle ansatte. Det kan jo være, at der er nogle nye ansatte, og inden i skal gå i gang med maden, er det rart lige at få set alle de ansatte i andre omgivelser. Det gør det nemmere at sidde og tale sammen bagefter. Alle har lige været ude for det samme, og det er en god start til en ny samtale med en ny person.

Aktiviteten er anderledes og ny – og netop af den grund, er det perfekt til en firmafest.