Gør skjorten klar til fest

Skjorter

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvad du skal gøre ved din skjorte

Skal du til fest finder du din fine skjorte frem og tager den på, men efter festen ligger du din skjorte til vask. Men du behøves ikke altid at vakse din skjorte. Hvis du ikke har vasket den inden du skal til fest, så kan du ikke nå at vasken den. Men som sagt behøves du ikke at vakse din skjorte hver gang du har brugt den. Hvis du ikke har spildt på den eller på anden måde gjort den beskidt, så kan du faktisk nøjes med at dampe din skjorte. Når du damper din skjorte, så skåner du den for en vask, som slider den. Dampning af din skjorte renser den samtidig med at den bliver fri for krøller.

Brug en vaksemaskine med dampfunktion

Du kan købe en vaskemaskine som har dampfunktion. Funktionen er rigtig god til skjorterne. Fibrene i skjorten bliver løsnet og det er dette som gør at krøllerne i skjorten ikke opstår. Du kender det sikkert godt, det med, at din skjorte krøller ret meget efter en vakst. Med damp behøves du ikke at bekymre dig om at stryge din skjorte, når du damper den. Din skjorte skal derudover ikke tørre i lige så lang tid, som når den bliver vasket. Den skal bare have lov til at få fugten væk. Du sparer både tid og kræfter ved at dampe den frem for at vaske den.

Hurtig klar igen

Det giver muligheden for at du kan skåne din skjorte og hurtigt få den klar, hvis du har travlt og skal til fest. Den vil virke som helt ny og dejlig blød. Men har du spildt på den, er der ingen vej uden om at få den vasket. Damp fjerne ikke pletter, men renser den for, let snavs og lugt. Dampen frisker skjorten op og gør at du kan bruge den igen, men din skjorte skal også vaskes engang i mellem, for at få evt. pletter væk.