Fagligt indhold til en julefrokost?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

December måned er højtid for mange ting, og en af de ting er naturligvis talrige fester. Udover at der naturligvis er den store nytårsfest, som et et kapitel for sig, så er det også måneden for julefrokoster. Hvordan firmaers holdninger er til julefrokosterne er meget forskelligt. Den helt gængse er, at man enten tager på en restaurant eller til en af de mange lokationer, hoteller/haller og lignende, som tilbyder større firmaarrangementer.

Der er naturligvis også dem, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, og holder det over flere dage med overnatning og lignende. I den forbindelse er der også mange virksomheder, der vælger, at der skal være noget fagligt indhold. På den måde kan det bedre forsvares økonomisk, at man tager flere dage ud af kalenderen.

Hvilken slags indhold er det bedste

Det siger nærmest sig selv, at det er de færreste der er interesseret i lange powerpointoplæg med grafer og tung læring. Heldigvis findes der også mange andre firmaaktiviter, der kan være underholdende samtidig med at det har et fagligt indhold. En af de ting som mange virksomheder vælger at gøre, hvis julefrokosten strækker sig over et par dage, er at gøre teambuilding til en del af eventet.

Der er mange, der har en holdning til teambuilding. Det kommer så typisk af, at der er mange, der har haft dårlige oplevelser med det. Det kan da også blve akavet, hvis man ikke kender sine kollegaer så godt. Selvom vi naturligvis ikke skal hylde brug af alkohol, så kommer man dog ikke uden om, at alkohol ofte giver en lidt mere løs stemning. Derfor passer teambuilding også godt til julefrokost arrangementer. Det er dog samtidigt vigtigt, at man gør det inden der er FOR meget alkohol involveret.