Få de rette til at planlægge jeres næste firmafest

firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange virksomheder vil gerne prioritere deres firmafester højt, da det er et vigtigt arrangement for de ansatte. Det kan dog nogen gange være svært at finde tiden til det, da der er mange ting, som skal arrangeres. Mange virksomheder er derfor begyndt at outsource hele planlægningen af firmafesten, så det er en ekstern virksomhed, der står for at arrangere det. Det er dog vigtigt, at man vælger de helt rigtige, som kan varetage virksomhedens interesser og gøre aften god for alle ansatte.

Vælg det helt rigtige eventbureau

Når man vælger, at outsource planlægningen af en firmafest, er det vigtigt, at man vælger det helt rigtige eventbureau. Dette skal ses ud fra, hvordan virksomheden ønsker at hele firmafesten skal foregå. I denne henseende kan det være vigtigt, at man sætter nogle klare regler og ønsker, som skal være til festen. Valget af et godt eventbureau er vigtigt, hvis virksomheden gerne vil have, at hele arrangementet kommer til at foregå godt og festligt.

Vælg et tema til firmafesten

Det er altid en god ide, hvis man vælger et tema for en firmafest, da det kan gøre hele aftenen sjovere. I denne henseende er det kun fantasien, som sætter grænsen. Hvis festen f.eks. ligger op til julen, kan et juletema være en god og sjov ide. Det er også vigtigt, at man ikke vælger et for svært tema, hvor folk skal ud og bruge mange penge på kostumer.

Firmafesten er for de ansatte

Husk altid at en firmafest er for de ansatte, og man skal derfor gøre aftenen sjov for dem. Det er hverken en fest for bestyrelsen eller direktøren, som i de fleste tilfælde alligevel ikke møder op. Det skal være en aften, hvor det er de ansatte, som er i centrum. Dette er vigtigt at huske på, så festen ikke bliver arrangeret ud fra de forkerte fasætter. Firmafesten er en fest for de ansatte, hvor de skal have lov til at hygge sig.