En jukeboks er et sikkert hit

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er langt over 100 år siden, at jukeboxen første gang så dagens lys. I USA var der nærmest en jukebox på en hver diner, og heri landet var det også et udbredt fænomen. I dag er der efter hånden en del længere mellem de klassiske jukeboxe, da de langt de fleste steder er blevet afløst af digitale udgaver. De nye versioner har naturligvis nærmest ubegrænset indhold da de kører online, men charmen er langt fra den samme. Det kan derfor også bringe et smil frem på mange nostalgiske læber, når man ser en jukebox, også selvom man er ung og ikke vokset op med dem.

For selvom vi er vilde med at vi kan vælge alt den musik der er til rådighed i hele verden, så er der også noget lidt sjovt ved at skulle begrænse sig, og rent faktisk bladre igennem for at skulle finde noget, man måske ikke lige har hørt inden for den sidste uge. Skal man holde en større fest, kan du derfor også næsten være sikker på, at det vil være et stort hit, hvis du lejer en jukeboks, der kan stå for underholdningen.

De jukeboxe man lejer i dag er naturligvis digitale, og er ikke med cd’er, så indholdet er stadig enormt, så man behøver ikke gå og frygte, at der ikke er nok musik at vælge mellem. Inden du lejer en, kan det være en god ide at tjekke, hvad det er for noget musik der er i, og ikke mindst hvor meget. Du kan blandt andet leje en her.

“Undgå Youtube fænomenet”

Hvis man blot sætter en computer og nogle højtalere om er der nok mange der kender til fænomenet med, at der hele tiden er nogen der skifter musik, og vælger sange på youtube og ødelægger rytmen i musikken ved ikke at lade den spille færdig og vælger det de vil høre. Dette undgår man, hvis man lejer en jukebox, hvor sangene bliver sat i kø.

Som vært kan det dog være en god ide at man laver en kø bestående af de første mange sange, så man er sikker på, at der er en eller anden form for ræson i det musik der eksempelvis bliver spillet under maden.