Dette skal du huske når du holder fest i firmaet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være en god idé at afholde arrangementer i firmaet. Hvad end det er sommerfester, julefrokoster eller bare en reception i anledningen af f.eks. firmaets runde fødselsdag, så er det en god måde at ansætte kan få et frirum og firmaet kan komme i fokus som bindeled.

Hvis i afholder sociale arrangementer for jeres ansatte såsom bowlingture, julefrokoster eller hvad i nu kan finde på, så er det vigtigt at være ude og god tid med både aktivitet og dato så folk kan nå at sætte den nødvendige mængde tid af til det.

Afholder man f.eks. en reception så er der nogle væsentlig andre ting man skal sørge for. Først og fremmest skal man selvfølgelig sørge for at invitere nogle mennesker til receptionen og sørge for at budskabet kommer langt nok ud til at folk rent faktisk opdager det.

Derudover skal der selvfølgelig købes noget folk kan drikke, der skal både være noget med og uden alkohol, så en god idé er selvfølgelig at have nogle øl, sodavand, danskvand og almindelig vand, klar. Hvis der virkelig er noget der skal fejres, kan det også være at i skal finde et par flasker bobler frem så folk rigtigt kommer i den gode stemning

Det kan også være en god idé at sørge for at have nogle reklamegaver rundt omkring til receptionen. Det kan være at de tætteste samarbejdspartnere skal have en særlig gave. Men derudover så er det altid rart med ting som kuglepenne, blokke, poser eller andet man kan bruge til at have liggende for at skabe lidt opmærksomhed omkring ens brand. Det kan i hvert fald have en god reklameværdi at folk render rundt med din kuglepen og viser den frem hver eneste gang de skal skrive noget ned på papir.

Der er mange ting at holde styr på når man afholder arrangementer og mange erfaringer man lærer af når man har afholdt de første par stykker. Derfor er det meget learning by doing, eller at spørge nogle erfarne kræfter til råds.