Derfor er det fedest med fælleskørsel til festen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Derfor er det fedest med fælleskørsel til festen

Er du arrangør eller medarrangør af en fest for en større flok? Og skal flokken et sted hen sammen? Det kan f.eks. være en virksomhed, der inviterer sine ansatte ud på udflugt en dag eller en flok veninder, der skal holde polterabend?

Uanset hvilken slags fest det er, så synes vi, at I skal benytte jer af fællesskørsel. Hvorfor? Læs med her.

Det er godt for miljøet

Kollektiv transport er naturligvis at foretrække frem for privatkørsel, hvis man tænker på miljøet. Vi mener dog ikke nødvendigvis, at du skal anbringe festen på et tog: Det kan også være enormt forstyrrende for de andre rejsende, hvilket man lige så godt kan tage hensyn til.

Det du til gengæld kan gøre, hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet, samtidig med at du gør noget godt for din fest: Lej en minibus ved Hjørring busselskab. Med denne løsning udgår du både, at alle skal tage hver deres bil, og at I skal tage offentlig transport. Win-win.

Det er godt for fællesskabet

Hvis nu du ikke lader dig overbevise af miljøbaseret argumentation, kan vi med glæde informere dig om, at det også er godt for fællesskabet, hvis I vælger at leje en minibus.

Der er flere grund til, at fælleskørsel er godt for fællesskabet. Vi har fundet tre grunde til dig.

1) Der er ingen i flokken, der behøver at holde sig på vandvognen

… Okay, måske chaufføren – men han er også på arbejde og ikke til fest. Det er til gengæld en anden situation med jer: I er til fest, og I bør have mulighed for at fejre det med alkohol!

2) Festen starter tidligere

Det hyggelige ved fællestransport er også, at festen kan gå i gang lidt tidligere. Det betyder, at I kan skabe feststemning allerede på vej til festen og så være helt klar, når I ankommer.

3) En ekstra oplevelse

Bånd bliver stærkere mellem mennesker, når de går igennem oplevelser sammen og skaber minder. Det lyder måske ikke ekstremt mindeværdigt at rejse i bus sammen, men man ved jo aldrig, hvornår de sjove stunder opstår.