Brug en god whisky og få perfekte drinks

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vil du servere perfekte drinks med whisky til din næste fest? Så kan du med fordel investere i en god en af slagsen.

Whisky kommer i alle afskygninger, og da smag og behag er forskellig fra person til person, er det umuligt at udpege én whisky som den bedste. Dog er én ting sikkert: uanset om du er til det søde, det sure, det bitre, det røgede eller noget helt andet er kvaliteten afgørende. Kvalitet frem for kvantitet er mottoet hos enhver whiskyelsker, og det er uanset om de gyldne dråber skal nydes on the rocks eller i en mikset drink.

‘Manhattan’ og ‘Whisky Soda’ er bare få blandt et hav af populære klassikere med whisky i hovedrollen. Uanset hvilken klassiker, der skal på bordet næste gang, du er vært, er det bestemt værd at bruge en whisky af høj kvalitet. Hvis man ikke er rutineret på området, kan det måske være svært at overskue, hvilken whisky, man skal gå efter. Hvor mørk skal den være? Skal den være røget eller ej? Hvor høj skal alkoholprocenten være?
Heldigvis er der hjælp at hente både på nettet og hos de mange eksperter i whiskyforretninger landet over, så du kan ramme plet, når du skal finde den helt rigtige whisky til dig og dine gæster.

Et godt sted at starte er hos Cadenhead’s Whisky Shop Denmark, en whiskyforhandler med et bredt udvalg af kvalitetsmærket whisky. Her kan du finde whisky til enhver smag og lejlighed. Så hvis du vil servere lækre drinks med whisky til din næste fest kan du med fordel enten kigge ind i butikken i hjertet af Odense eller besøge deres webshop her.