Arbejdsfest: Lej et kursuslokale og slå to fluer med ét smæk

Lej et kursuslokale og slå to fluer med ét smæk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er altid hyggeligt at holde fest med kollegerne, hvor man kan møde hinanden på en anden måde. Ofte er det dog ikke arbejdsfester, der står øverst på listen, når der skal prioriteres i en travl hverdag. Derfor ender mange med at vælge det sociale samvær på arbejdspladsen fra, og det koster på arbejdsglæden.

Nemt at kombinere arbejde og fest

Det behøver ikke være svært at få tid til arbejdsfester. I kan nemlig kombinere festen med arbejdet, når I er på kursus næste gang. På et kursus er de fleste medarbejdere som regel med, og ofte er der overnatning med. Det betyder både, at alle har mulighed for at komme til festen, og at I ikke skal være bekymrede for, om nogen kommer til at køre bil med alkohol i blodet.

De fleste steder, der lejer kursuslokaler ud, har nemlig som regel også faciliteter til fester. Uanset om I booker et moderne kursuscenter eller et mindre hotel med kursuslokaler, er der god mulighed for at kombinere arbejde og fest (se for eksempel her). Det eneste, I skal være opmærksomme på, er, at medarbejderne enten kan sove lidt længere næste dag, eller at festen slutter tidligt. Så bliver næste dag nemlig også en god oplevelse.

Hvorfor skal man feste med arbejdet?

Nogle mennesker har den indstilling, at man kun ser sine kollegaer mellem 8 og 16, og resten af tiden er man helst fri for dem. Mange vil hellere fokusere på familien og andre interesser i fritiden, og så er der ikke tid til så meget arbejdshygge. Det er dog en rigtig god idé at investere lidt mere tid i kollegaerne, hvis man vil have et sjovt arbejdsliv. Tonen på kontoret bliver ofte bedre, man lærer hinanden at kende, og man får en tættere personlig relation. På det helt forretningsmæssige plan kan det også fremme din karriere, hvis du investerer lidt tid i kollegerne. De kan både få et bedre indtryk af dig, og de kan være mere villige til at gøre en ekstra indsats for dig den dag, du har brug for det.