Vi er altid med på de nyeste trends

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er vigtigt for os at være opdateret med de seneste trends og tendenser, så vi kan give vores kunder den bedste service. Derfor følger vi nøje med i, hvad der rører sig på modescenen, så vi altid kan tilbyde det nyeste.

 

Hvilke frisurer er in i år?

På modescenen er der lige nu fokus på et afslappet og naturligt look. Det betyder, at de store hårkreationer og det perfekte makeup-look er afløst af mere simple frisurer og en mere usminket stil. Dette look passer perfekt til den danske sommer, hvor vi gerne vil have let og luftigt tøj på, og hvor makeup ofte bliver udfordret af vejret. Derfor er det også en god idé at gå til sine frisører i Silkeborg for at få en frisure, der matcher årets mode. Det behøver ikke at være en stor forandring, men måske bare et par små justeringer for at få frisuren til at sidde helt rigtigt.

 

Hvilken makeup skal jeg bruge?

I år handler det om et afslappet look med lidt farve på øjenlåget og en fin farvet blush eller rouge på kinderne. Pudder foundation er stadig populært, da det giver et mere naturligt look end flydende foundation. Hos din kosmetolog kan du få rådgivning om, hvilken makeup, der passer til netop din hudtype og farve.

 

Hvilket tøj skal jeg have på?

Mode handler ikke kun om frisurer og makeup – det handler selvfølgelig også om tøjet! Til den danske sommer passer lette kjoler eller buksedragter godt til både arbejde og fritid. Pangfarver er stadig in – især neongul – men hold dog igen med for mange farver på én gang, lad dig gerne blive inspireret af diskotrenden fra 1980’erne.

 

Hvor kan du finde inspiration til trends inden for hår- og mode?

Når du skal finde inspiration til trends inden for hår og mode, er der flere forskellige steder du kan gå hen. Har du en yndlingsblogger eller en yndlingsyoutuber, kan du lade dig inspirere af deres frisurer og tøjstil. Ellers kan du tage et kig på Instagram eller Pinterest eller slå et smut forbi en modebutik. Dertil kan du jo være ekstra opmærksom, når der modeuge, hvor du kan få en masse inspiration til kommende trends og være på forkant.

 

Konklusion

Der er ikke altid tid til at gå efter de nyeste trends, men så er det dejligt, at vi kan få hjælp af vores frisør og kosmetolog til at være opdateret på det seneste. Så kan vi koncentrere os om at følge med i, hvad der sker i verden omkring os og lade os inspirere af andre.