Tips: Sådan indretter du dit hjem til fest

plissegardiner

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du, og skal holde fest i weekenden. Men du ved måske ikke, hvordan du indretter dit hjem til fest. Bare rolig, du er ikke den eneste, som står og har samme problem. Vi kommer derfor med nogle tips til, hvordan du bedst indretter dit hjem, så det er helt klar til fest.

Skab den helt rette stemning

Når du skal holde fest i dit hjem, er det vigtigt, at du skaber den helt rette stemning. Her skal du kigge på omgivelserne i hjemmet, som kan hjælpe dig godt på vej. Hvis du har gardiner, kan det være godt, hvis du har de helt rigtige, som er med til at skabe en god stemning til fest. Her kan det anbefales at have plissegardiner eller lamelgardiner, som altid er gode til at danne en hyggelig ramme omkring omgivelserne. Hvis du ikke har plissegardiner eller lamelgardiner, gør det heller ikke noget. Du kan også bare bruge dem I har i hjemmet.

Husk at lukke dele af huset af

Når man skal holde en fest i hjemmet, er det vigtigt, at man lukker dele af huset af. Dette skal ses ud fra, når folk bliver lidt for fulde, og godt kan finde på at gå en runde. Du kan også undgå dette, ved at sige det fra start, inden festen for alvor begynder. Mange har ikke lyst til at have fremmede i deres soveværelse, da det er et ekstra privat rum, som ikke er forbeholdt andre.

Pladsmangel – luk op for haven

Hvis din bolig ikke er ret stor, kan du eventuelt lukke op for haven, så folk også kan være uden for. Vejret skal selvfølgelig også være til det, så man skal nok ikke gøre det om vinteren, hvor det kan være meget koldt. Men hvis du holder en sommerfest, kan haven være et godt sted at åbne op for. Dette kan også hjælpen på lugten, så du undgår lugten af røg og alkohol i huset.