Sommerfesten: Lad et tema danne grundlag for planlægningen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom julen ikke engang er overstået endnu, så er det ikke for tidligt at gå i gang med at arrangere sommerfesten. Det er nemlig nu, du skal være ude, hvis du vil sikre dig, at der er flest mulige, der har mulighed for at deltage. Folk er ofte godt bookede i sommerferien, og hvis det er hér, din fest skal afholdes, så bør du være ud i god tid. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du kommer i land med sommerfesten, og gør den til en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for både dig selv og dine gæster. Du kan selvfølgelig også hyre et eventbureau som dem her.

1. Vælg et tema til festen

Først og fremmest anbefaler vi, at du vælger et tema, som kan danne grundlag for festen. Det gør det både nemmere at arrangere, men det gør også, at du har mulighed for at skabe en fest med et ekstra lag af atmosfære og hygge. Det behøver ikke at være noget ekstraordinært, men det må gerne være en ‘skæv vinkel’, der medvirker, at festen huskes år ud i fremtiden. Tequila-aften kan eksempelvis sagtens være temaet.

2. Vær tidligt ude med invitationerne

Det er ikke for tidligt at sende dine invitationer ud. Som vi nævnte tidligere, har mange nemlig allerede booket sommerferien til rejser — og derfor er det altså på høje tid at udsende dine invitationer ud.

3. Find på en menu allerede nu

Det er også en god idé allerede at finde på, hvad du skal servere nu. Det angår også drikkelse. Priserne er nemlig billigere i foråret, og hvis du allerede går i gang med planlægningen nu, har du mulighed for at holde øje med gode tilbud, så du ikke ender med at bruge hele din opsparing på sommergildet. Det samme gælder maden. Du kan sagtens begynde at kigge efter gode tilbud allerede i foråret, så du har mulighed for at købe en god steg eller lignende, der er på tilbud. Den kan gemmes i fryseren.

Skal du bestille mad ude, er det også en god idé at være i god tid, hvis du vil være sikker på, at de har tid. Du er med stor sandsynlighed ikke den eneste, der har planlagt at holde fest i sommeren.