Sådan vedligeholder du din Glatz parasol

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At vedligeholde en Glatz parasol er afgørende for at sikre, at den holder sig godt og ser ud som nu længst muligt. Glatz parasoller er kendt for deres høje kvalitet og langvarige levetid, men det er stadig vigtigt at tage forholdsregler for at sikre, at parasollen holder sig i god stand. 

Først og fremmest skal du vælge den rette type parasol til dit behov. Glatz parasoller kommer i mange forskellige størrelser og materialer, så det er vigtigt at vælge den, der passer til det sted, du ønsker at bruge den på. Dette kan være en restaurant, en cafe eller endda et hjem.

Rengøring af en Glatz parasol

Når du har valgt den rette parasol, skal du sørge for at holde den ren. Glatz parasollerne fra den schweiziske producent er lavet af vandtætte materialer, som ofte holder sig godt, selvom de er udsat for regn. Men støv, snavs og andre forurenende stoffer skal regelmæssigt fjernes fra overfladen af parasollen for at sikre, at den bliver ved at med se pæn ud. Det er bedst at bruge en blød, fugtig klud til at tørre parasollen af og en mild sæbe og vandopløsning til at fjerne støv og snavs. 

Kig efter rifter og reparer huller

Det er også vigtigt at regelmæssigt inspicere og reparere parasollen. Glatz parasoller har ofte vævninger, der er udsat for slid og stræk, og disse bør inspiceres regelmæssigt for at sikre, at de ikke er slidt igennem eller revet itu. Hvis du finder en løs tråd eller et hul, skal du straks reparere det for at forhindre yderligere skader. Reparationerne kan udføres med et reparationssæt, der kan købes hos Glatz eller en lignende forhandler.

Opbevar parasollen inden døre om vinteren

Endelig skal du sørge for at opbevare din parasol korrekt. Glatz parasoller er ikke beregnet til at stå ude hele året rundt, så det er vigtigt at bringe dem ind, når de ikke er i brug. Dette vil hjælpe med at sikre, at de ikke bliver udsat for alt for voldsomme vejrforhold og vil holde dem i god stand i længere tid. Hvis du har en stor parasol, kan det være nødvendigt at få den opbevaret af en professionel, der har det rette udstyr til at opbevare den korrekt. 

Ved at følge disse enkle trin kan du sikre, at din Glatz parasol holder sig i god stand i mange, mange år til stor glæde for dine gæster.