Sådan gør du boligen klar til nytårsfest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er snart nytår, ved du nok. Men ved du så også, hvordan du sikrer dig, at din bolig bliver klar til nytåret? Det er især hvis du skal have mange gæster på besøg, at det er vigtigt, hvis du gerne vil gøre dig nogle forhåbninger om, at din bolig kommer til at klare sig helskindet igennem den skønne, skønne jule- og nytårstid.

Læs med herunder, hvor du får nogle supergode tips til, hvordan du sikrer dig, at du får mere og mere styr på, hvordan du gør dit hjem fuldstændigt klar til nytår.

Gem gardinerne ad vejen

Det kan være, at du holder en nytårsfest, hvor der kommer børn. De kan godt lide at lege med krudt og knaldperler, men det er bare ikke så godt, hvis du ikke rigtig kan lide, de gør det indenfor. Derfor kan det være en god idé at gemme dine gardiner væk, for hvis der først kommer ild eller en lille gnist og tager fat i dem, så er uheldet ude – og det er så godt som umuligt at stoppe det.

Husk nu champagnen på køl

Det er altså ikke noget ved at drikke en varm champagne på nytårsaften, og derfor får du mest ud af det, hvis du på forhånd køler den. Det er en god idé, hvis du sikrer, at din champagne bliver lagt på køl allerede aftenen før den skal bruges. Hvorfor? Fordi så er den iskold til dronningens nytårstale – og den skal altså ses, imens der drikkes champagne. Det er en ting, der er helt sikkert.

Noget at sætte raketter i

Raketterne skal ikke flyve, som de selv vil. Du skal sikre dig, at de bliver fyret af, så de ryger direkte op i luften. Derfor er det en god idé, hvis du sikrer dig, at der er noget, de kan fyres af fra. Hvordan gør du så det bedst? Det gør du ved at sætte dem i et rør.