Sådan gør du boligen klar til den store fest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når man skal holde fest, er det vigtigt at sikre at ens hjem også er klar til det og at det kan holde til at der lige pludselig kommer flere mennesker ind i hjemmet der godt kan blive mere løssluppen end man nok selv er når man bare går rundt hjemme. Derfor er det vigtigt at man finder ud af hvad ens hjem kan holde til så man kan sætte rammerne

Sko eller ikke sko

Det er altid meget forskellige alt efter hvilket hjem du kommer ind i. Må man have sko på eller ej. Mange folk går normalt ikke med sko i deres hjem, men når det lige kommer til gæster, så er de mere large og ligeglad med om folk tager dem af. Men det kan have store konsekvenser for dit gulv. Har du f.eks. et gulv der ikke kan tåle at folk går med høje hæle eller som meget nemt får mærker fra sko, så vil være fanget med dem resten af tiden eller bruge mange timer på rengøring efterfølgende. Så uanset om du har trægulv, sildebensparket, laminatgulv eller en af de mange andre muligheder, så undersøg det og fortæl det til dine gæster i god tid.

Ryd genstande af vejen

Det kan være at du har mange forskellige pynte genstande i dit hjem. Måske kan mange af tingene gå i stykker og du er bange for at de vil blive ødelagt efter din fest. Derfor kan det være at du skal overveje at gemme dem væk for den aften. Det kan godt være at dit hjem ikke ser så hyggeligt ud, men det glemmer folk hurtigt og de vil nok ikke lægge super meget mærke til det. Og så kan det redde dig for at skulle ud og skaffe nye ting hvis de går i stykker.