Planlæg dit bryllup ned til mindste detalje

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er I så heldige, at I snart skal giftes, og er I så småt gået i gang med de første forberedelser? Der er mange ting, man skal overveje – og der er mange ting, man skal have styr på. Her har I nogle idéer, så I kan få alt med til festen!

Musik og underholdning

Der er helt sikkert en række mennesker, der holder rigtig meget af jer, og som gerne vil holde en tale for at sige et par ord til jer. Det er derfor vigtigt, at I udvælger én blandt jeres gæster, som kan være toastmaster. Vedkommende skal af natur have det godt i rampelyset gennem en hel aften. Det er et stort ansvar at være toastmaster, og I skal derfor vælge den helt rigtige.

Efter middagen og talerne, er der mange, der vil foretrække et dansegulv – og hvem starter et dansegulv bedre end en DJ? Det kan virkelig være en god investering for aftenens skyld at hyre en DJ!

Billeder foreviger jeres kærlighedsfest

Det kan være rigtig givende at have billeder, der for altid kan minde jer om jeres bryllup. Hvis I ønsker at have andet end iPhone-billeder, findes der også andre muligheder:

  • En professionel fotograf tager rigtig gode billeder af høj kvalitet. De er dygtige til at tage billeder af brudepar og gæster, uden de bemærker det. Det kan dog være en dyr løsning.

  • Flere firmaer udlejer en photo booth. Det er en skærm I sætter op, og så kan gæsterne hive sjove skilte med ind foran kameraet. Af det kan man få mange gakkede billeder fra dagen.

  • En hyggelig løsning er at stille engangskameraer på alle bordene. På den måde kan man få mange intime billeder.

I kan sagtens kombinere alle løsningerne, eller I kan vælge enkelte ud.

Det vigtigste er, at I gør det, der opfylder jeres behov.