Planlæg den skønneste havefest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En havefest er den perfekte anledning til at samle alle dine venner og familiemedlemmer og bare have en fantastisk dag. Der er intet så skønt som at tilbringe tid med hinanden i det grønne og mærke solen på ansigtet og vinden i håret. Men der er naturligvis også nogle ting, du skal have planlagt, så festen kan blive en succes. Du skal for eksempel sørge for, at der er nok havemøbler og masser af mad til de sultne gæster. I denne guide kan du få hjælp til planlægningen, så du kan holde den skønneste havefest.

Havemøbler

Ligegyldigt hvor flot dine blomsterbede og frugttræer er, er det nok de færreste mennesker, der kan holde til at stå op en hel fest. Derfor skal du naturligvis sørge for, at der er siddepladser nok til alle. Dette kan du for eksempel gøre ved at anskaffe dig nogle gode klapstole. Dem kan du for eksempel købe hos Zederkof, der også sælger borde-bænkesæt og meget mere. Klapstole er heldigvis nemme at transportere og pakke væk igen, så du kan nemt opbevare dem til næste gang, der skal være fest. Samtidig kan dine gæster flytte rundt på dem, hvis de har lyst til at sidde et nyt sted.

Maden

Maden er en vigtig del af enhver fest, og det gælder også, når den foregår i haven. Derfor er det en god idé at komme i gang med at planlægge menuen så hurtigt som muligt, så dine gæster ikke skal mangle noget. Du kan for eksempel anskaffe dig en grill, hvor du både kan lave forskelligt kød og lækre grønsagsretter. Det er en klassiker, der garanteret vil sætte stemningen, og så kan den naturligvis også bruges i hverdagen, når dig og din familie vil have noget ekstra god mad. Friske frugter og grøntsager fra haven er også altid et hit.