Nytårsmenuen til hele familien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Menneskets bedste ven er altid glad, og hunden er en god ven og skal behandles godt. Men hunden hader nytåret, hvor fyrværkeri og høje brag ødelægger festen for de firbenede venner. Derfor er det vigtigt, at du forkæler familiens hund, når det nye år festes ind, og så er der lidt råd, du kan tage i brug for at få styr på hundens nerver.

Hos Essential Foods laver de hundmat ud fra BOF-princippet, så når du skal have den helt store tre retters menu med gode venner, så bør du give BOF til hunden. Når der skal arbejdes med hundens velvære, gælder det om at holde din hunds blodsukker stabilt, og det er lige netop det, BOF-foder, som er optimeret til hundens daglige adfærd. På årets sidste dag skal du gøre dit for at holde hundens blodsukker stabilt, så se mere om deres hundfoder her.

Godt med luft på dagen

På selve nytårsdag er der flere kneb du kan bruge, for at hunden får en god nytårsaften. En god måde at forberede hunden på aftenens fest er en god lang tur i snor om eftermiddagen. Mange hunde bliver skræmt og forsøger at slippe væk, når de hører de store brag. Nogle flygter andre, angriber, forsøger at fange rakketterne, og så opstår fyrværkeriskader. Den gode lange tur kan så gøre hunden ekstra træt, så den sover længere og dybere om aftenen.

Hold hunden skarp

Selvom det lyder latterligt, så kan nytårsaften faktisk knække hunden. Derfor er det vigtigt, at du på dagen ikke straffer din hund, ligesom du heller ikke skal ynke den. Det vil være megt bedre at aflede hunden opmærksomhed med sjov og leg. Tving ikke hunden, men lok den. Samtidig kan du sørge for, at hunden ikke påvirkes af fyrværkeriets mange blink og lysglimt.

Brug gardiner til at skærme af, placer hunden så centralt som muligt og sørg for, at hunden ikke er alene hjemme. Så hellere droppe nytårsfesten.