Mobilen kan ødelægge festen

telepristjek.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ingen hemmelighed at mange kan have svært ved at lade telefonen ligge, når man er i byen eller til fest. Mange synes det er uhøfligt, når mobilen tage frem under en middag eller når man sidder og snakker. Man burde lade telefonen blive i tasken, da det uden tvivl kan lægge en dæmper på ethvert selskab. Men kan telefonen ikke bruges til noget konstruktivt og brugbart til festen? Vi se nærmere på hvordan vi kan få mere gavn af telefonen til fester, i dette indlæg.

Der findes mange gode programmer til smartphonen og på den måde kan telefonen pludselig blive en aktiv spiller til festen. Vi har fundet frem til et par apps som vi mener kan gavne festen. Hvis du endnu ikke har nogen smartphone eller blot ønsker dig en ny, så undersøg markedet på telepristjek.dk, for de bedste priser.

Fest og drinks spil

Ingen fest er perfekt uden en form for leg. Før i tiden brugte man en gammel flaske og legede “flaskehalsen peger på”. eller andre  en lær-hinanden-at-kende-lege. Men mange gange når du tager til fest, kender du allerede dine venner, så den bedste leg man kan forestille sig, er en eller anden form for drukspil, så man kan få noget indenbords. Jeg Har Aldrig spillet, er den perfekte app til et drukspil. Denne app indeholder en række spørgsmål, hvor hvis du svare forkert, skal du drikke en drink. Jeg Har Aldrig spillet er den perfekte party starter, og god til at få skudt festen for alvorlig igang.

Appen er gratis tilgængelig i app store, så tag og hent den prøv dig frem.

Party Mixer

Til dig som ikke orker at mikse musikken, men vil alligevel have lækre overgange mellem sangene til festen, er Party Mixer din ven. Party Mixer laver et crossfade – med andre ord en lækker overgang mellem sange, du har på din spilleliste. På den måde slipper du for at der bliver stille, de sekunder, sangen skifter, som hurtigt kan dræbe stemningen mellem to hurtige sange. Det forudsætter selvfølgelig, at du bruger de sange, du har lagt ind i mobilen, det fungerer ikke med andre apps som f.eks Spotify, Youmusic eller andre musikprogrammer.

Du vil hurtigt finde ud af at det ikke bare lige, og sætte gode sange sammen. Det er mange faktor som skal passe sammen, som f.eks hastighed i musikken, geren og meget mere. Men ikke desto mindre er det sjovt at lave med, og så det først fungere, er det den perfekte party ven. Appen er gratis i app store

2 gode programmer som kan bruges hvis du ikke vil dræbe enhver fest med din telefon.