Lav flotte invitationer

inkpro.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når der skal holdes fest, skal der også inviteres folk. Om det enten er til fødselsdagen, bryllup eller en anden sammenkomst, skal der laves indbydelse. Men hvordan laves indbydelserne lettes og hvilket forberedelser skal der gøres. Læs med her.

I forbindelse en stor fest er der en masse forberedelser. Nogle af de første ting, som der skal være styr på er lokationen og derefter indbydelser. Indbydelserne skal sendes ud i god tid, så gæsterne har mulighed for at planlægge deres forskellige ting. Store fester som bryllupper, barnedåb og runde fødselsdage, skal invitationer sendes ud i 4-5 måneder i forvejen. Det virker måske overdrevet, at man skal være i så god tid, men ved f.eks. et sommerbryllup, da mange rejser sydpå eller er til andre arrangementer. En anden god ting ved at sende invitationer ud i god tid, er at de inviterede kan gå og glæde sig til dagen. Mange hænger invitationen op på køleskabet og bliver på den måde mindet om at de skal til denne herlige begivenhed.

Print invitationerne hjemme

Du kan let og enkelt lave invitationerne selv. Der findes mange gode skabeloner online, som f.eks. canva.com eller piktochart.com. Det er gratis tjenester hvor man let og enkelt kan opsætte sin indbydelse i en af deres skabeloner. Når designet er lavet og klar, kan indbydelserne også printes derhjemme. Det kan være en god idé at købe lidt kraftigere papir og måske noget papir med lidt glans i, da indbydelsen fremstå mere lækker. Blækket til invitationerne kan nemt købes online og det kan virkelig spares penge ved at købe printerpatroner online. I forhold til butikkerne kan der faktisk være flere hundrede kroner at spare. Ligeledes at er blæk til printeren bare en irriterende ting at løbe tør for. Vores bedste råd, til at du bliver klar til fest, er at komme i gang med invitationerne og få dem sendt afsted. God fest!