Lad ikke en sygdom ødelægge din fest

Movicol

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange kender det, at man har glædet sig hele ugen til en fest i weekenden, og samme dag som festen skal afholdes, er man syg. Der findes ikke noget mere irriterende end at være syg op til en fest, specielt hvis det er en, man har set frem til hele året. Hvis sygdommen har ramt en hårdt, er der stadig måder, hvorpå man kan komme afsted.

Hvis man har maveproblemer – forstoppelse  

Hvis man ligger syg med maveproblemer, skal man ikke være nervøs, da man stadig kan nå at komme afsted. Hvis man har mulighed for det, skal man bestille en kasse Movicol. Movicol er et middel mod forstoppelse, og kan hjælpe på problemet øjebliklig. Man skal dog huske, at Movicol kun er et middel til forstoppelse, det skal ikke bruges som afføringsmiddel. Dette er meget vigtigt, da flere kan misforstår det.

Ondt i hals og hoved – Forkølelse

Har man pådraget sig en god gammeldags forkølelse, kan det blive lidt sværere. En forkølelse er aldrig sjov at have, da det kan hæmme en fuldstædig. Hvis man gerne vil til fest, selvom man har en forkølelse, skal man blive under dynen dagene op til festen. Hvis man er helt sat til, skal man kontakte egen læge. Det kan være svært at komme en forkølelse til livs på kort tid, da det mange gange tager en uges tid, før man er på benene igen. Imellem tiden er det vigtigt, at man bliver under dynen, og drikker en masse te.

Tænk dig godt om

Hvis du er syg, er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du vælger at tage til fest alligevel. At være syg er kroppens måde at sige fra på, man skal derfor tage det meget alvorligt. Hvis man tager afsted alligevel, kan det i de fleste tilfælde forlænge sygdomsperioden. Og det har ingen lyst til, da en uge i sengen kan være lang tid.