Konfirmationerne er lige om hjørnet

firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En af de første store fester de fleste kommer til at opleve er deres konfirmation, eller nonfirmation som stadig også bliver mere og mere udbredte. Udover at være den dag, hvor man “træder ind i de voksnes rækker”, så er det også den første store fest, hvor man er hovedperson. En konfirmation er noget helt andet end fødselsdage, og det er de færreste, der når de bliver konfirmeret for alvor har prøvet at være i centrum i en fest. Det er med andre en stor dag, både for konfirmanden og for dennes forældre. Det er en dag, hvor man gerne vil have at alt forløber helt perfekt.

Sæsonen for konfirmationer er lige om hjørnet, og hvis man ikke allerede er ved at have styr på den store fest, er det ved at være på høje tid. Skal man eksempelvis først ud og leje et lokale nu, er det i mange tilfælde ved at være for sent, da der er godt booket op i april og maj, hvor de fleste konfirmationer finder sted.

Her er nogle af de ting, du skal have styr på, hvis du er i gang med at planlægge en konfirmation. En af første ting du skal gøre, er at få sendt invitationer ud. Der kan være mange konfirmationer der falder oveni hinanden, og hvis man gerne vil være sikker på, at dem kan inviterer kan komme, er det klogt at have invitationerne ude i god tid. Du kan finde inspiration til dem her.

Hvor skal det holdes

Det absolut første i skal have styr på, er naturligvis hvor festen skal holdes. Det er i hvert fald de færreste der sender invitationer ud, uden at have stedet på plads. Skal i holde det hjemme i haven i en telt, skal det være på en restautant, et festlokale eller et forsamlingshus. Det er i den ombæring også essentielt at man sørger for at fastlægge et budget tidligt i forløbet, så man ved hvor meget der kan spenderes de forskellige steder.

En konfirmation kan koste alt mellem 10.000 kroner, hvis man står for det meste selv til 10 gange så meget eller mere, hvis man køber sig til det hele og inviterer i nære og fjerne.