Kom godt igennem din graviditet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når man er blevet gravid, melder der sig tusinde spørgsmål. Hvilke kosttilskud skal jeg tage? Kan jeg træne under graviditeten? Hvad nu hvis der sker noget med min baby i maven. Ja det kan virke helt overvældende, når man står med de to streger på graviditetstesten.

Vær god ved dig selv

Du skal passe på babyen i maven i ni måneder, og netop af den grund skal du også passe godt på dig selv. Det kan man gøre på mange måder. Husk at få de anbefalede kosttilskud. Hvis du ikke får tilført nok jern og D-vitamin, kan du blive enorm træt og udmattet under graviditeten. Sørg også for at du får nogle tiltrængte pauser i løbet af dagen. Smæk benene op, så de ikke hæver. Hvis du døjer med vand i benene, kan det være en fordel at bruge bambus strømper. Bambus strømper er bløde og uden søm, der generer ved tæerne. Men det bedste af det hele må være, at de ikke strammer på skinnebenet. Find billige bambus strømper her.

Rør dig så meget maven tillader

Når man er gravid bliver alting mere besværligt. Men trods det, er det så vigtigt, at du stadig rører dig så meget som muligt. Hvis du er vant til at træne jævnligt, kan det være du kan fortsætte i et let nedsat tempo. Hvis du ikke har haft så meget motion i dit liv før graviditeten, vil det stadig være en god ide at få lidt motion ind i hverdagen. Det kan være, du kan klare en gåtur om dagen. Det er ganske fint, og vil være super godt for din gravide krop. Hvis du døjer med bækkenbunden, som mange gravide desværre gør, kan du overveje nogle gode bækkenbundsøvelser. Find rigtig gode bækkenbundsøvelser du kan lave derhjemme her.