Klar til gode tilbud og forbrugsfest?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det nye år skydes som traditionen foreskriver i gang med en kæmpe forbrugsfest i form af det årlige januarudsalg, hvor priserne dumpes på i forvejen eftertragtede produkter. Vi har sat skarpt på tre brancher, som for alvor sænker priserne. På den måde, kan du blive klar til årets første fest med fuld musik, lækker hud og det vildeste outfit.

Mærkedyr med mærkbar prisreduktion

Internettets mange modeshops bugner lige nu af gode tilbud, som det kan være svært at stå for, men det er som festglad forbruger vigtigt at holde tungen lige i munden, hvis ikke prisfesten skal ende i et brag af et overtræk. Det er en god tommelfingerregel, at prisen der reduceres stadig overlader profit til forretningerne, så hvis man selv billige mærker til næsten ingen penge, så er kvaliteten formentlig derefter, men hvis man er på udkig efter kvalitet og value for money, så er det nu, der skal gøres en god forretning.

Hos Dr.Adams har man masser af high-end modebrands, som normalt godt kan mærkes på kontoen, når disse skal indkøbes. Men i januar kører de faktisk helt op til 40% på mange af deres high-end brands. Det kan være et godt tilbud på New Balance Made in US, Nike, Stone Island, Adidas eller en gave til hende i form af kjoler og tasker. Giv dem et besøg og gør et godt kup.

Fuld fest hos elektronikgiganter

Lige nu kan du virkelig gøre et godt kup, hvis du leder efter ny elektronik til hjemmet. Tablets, computere, anlæg og lignende kan du lige nu få til rigtig skarpe priser. Men der er faldgrupper, når du køber elektronik og dermed også forholdsregler, du skal tage dig. Butikkerne tilbyder ofte deres egne forsikringer, så det gælder om for dig at vide, hvorvidt du har din egen elektronikforsikring, som dækker dine nye produkter eller du har behov for at indkøbe dig en forsikring hos leverandøren.

Skarpe priser på skøn hud

Udover tøj og elektronik, så er der lige nu mange gode tilbud på skønhedsprodukter. Så hvad end du leder efter skønne olier til den tørre vinterhud, parfume eller cremer, så er nettet lige nu et slaraffenland for dig. En stor trend lige nu er økologisk hudpleje, og hos Bellabellacci forhandler man blandt andet det velrenommerede The Organic Pharmacy, som baserer sig på udelukkende økologiske ingredienser.

God tilbudsjagt