Imponer dine kollegaer med årets fedeste firmafest!

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Skal du stå for årets firmafest, men ved du ikke, hvor du skal begynde? Bare rolig, her er en liste over ting du skal være opmærksom på, når du skal planlægge en vild fest!

Sørg for at folk hygger sig!

Ingen nyder en anstrengt fest fyldt med smalltalk. Det kan derfor lette stemningen, hvis der i forvejen er tænkt over noget underholdning, I kan more jer over sammen. Dette kan fx være et spil beerpong eller bordtennis. Hvis du virkelig vil imponere dine kollegaer, så kan overveje at hyre underholdning til aftenen. Du kunne fx booke Melvin Kakooza, som vandt DM i stand-up-comedy i 2017. Det vil blive husket længe af dine kollegaer og sikre en masse latter til festen.

Det betyder noget, hvor I er

For at have en god fest, er det vigtigt at have et godt lokale. Et godt festlokale er forsynet med plads, både til at sidde, men også til et dansegulv, gode toiletmuligheder og god placering i forhold til folks hjem, eller evt. byen, hvis I skal derhen. Hvis lokalet fx ligger for langt væk, så kan det betyde, at folk går tidligere for at nå en bus eller et tog, hvilket aldrig er en god forudsætning for en succesfuld fest.

Uden mad og drikke duer festen ikke

En god fest kræver de rigtige snacks og den rette drikkelse! Hvad dette er, afhænger helt af festsituationen. Der er fx stor forskel på, om I skal mødes tidligt for at spise fint sammen, eller om folk ankommer efter aftensmad. Når dette er sagt, er det selvfølgelig forventeligt, at man har udregnet hvor meget, der skal købes ind – intet dræber stemningen til en fest, så hurtigt som mangel på alkohol!

Ingen fest uden musik

Hvis der er noget, som kan få folk op og bevæge sig, så er det musik! Det er derfor essentielt, at du på forhånd har fået monteret et afspilningsanlæg, så I kan nyde musikken i den rette volumen! Hvis du ønsker, at musikken skal køre automatisk, så husk at lave en playliste i god tid (eller find en god én online)! Det kan blive forvirrende at lade folk sætte deres egen musik på, da det til tider kan forårsage diskussioner om kø osv.. Til gengæld kan det være rart for folk at få lov til at sætte deres egen musik på, men det må være op til værten at opveje!