Hyundai Ioniq 5 anmeldelse

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Den retro-moderne Hyundai Ioniq 5 er en yderst talentfuld, fuldt elektrisk familiebil, der er svær at fejle

Familiebilen Ioniq 5 repræsenterer et reelt skift fremad i Hyundais evne til at jagte de elektriske premium-konkurrenter og er med til at overtale EV-købere, der motiveres af stilfuldt design, fantastisk teknologi om bord og praktisk rækkevidde og opladningshastigheder, til at investere i det koreanske mærke.

Med et fantastisk udseende og en følelse af coolhed, der adskiller den fra mængden, har producenten tilføjet til Ioniq 5’s stærke appel med konkurrencedygtige priser, et generøst standardudstyr og avancerede aktive sikkerhedssystemer. Vi kårede den til Årets Bil 2021, så hvis du overvejer et nyt køb, og du har midlerne til det, så er Hyundai Ioniq 5 en af de bedste biler, du kan købe.

Når du er i gang med at købe en af de bedste elbiler på markedet, så overvej kraftigt at investerer i en ladestation til hjemmet. På den måde kan du altid have de elbil ladet op om morgen inden du tager afsted på arbejdet.

Om Hyundai Ioniq 5

I de seneste år har Hyundai, sammen med datterselskabet Kia, været i front med at producere velbyggede, praktiske elektrificerede familiebiler. Mild- eller plug-in-hybridteknologi tilbydes på modeller som Ioniq og Kona samt den større Santa Fe SUV, mens de to førstnævnte biler også kan fås med fordelene ved nul-emissions- og helt elektrisk kørsel.

Men banebrydende og innovative bilproducenter skal fortsat skubbe tingene fremad, ellers risikerer de at falde i glemslen med elbiler, og det er præcis, hvad Hyundai har gjort med sin seneste Ioniq 5 hatchback/crossover. Ioniq 5 er Hyundais første bil, der anvender den arkitektur, der hidtil har været anvendt i alle virksomhedens elektriske, hybride og forbrændingsmotoriserede modeller, og som grundlag for virksomhedens nye Electric Global Modular Platform (E-GMP) er den meget imponerende som fundament for virksomhedens næste niveau af EV-teknologi.

Der er to batterivalg tilgængelige i hele serien sammen med tre individuelle effektudgange: Et 58 kWh-batteri og en enkelt 168 hk-motor, der driver baghjulene, er indgangen til Ioniq 5-ejerskab, mens det næste trin opad omfatter en 73 kWh-version parret med en 214 hk-motor bagpå. Den højeste specifikation omfatter det samme 73 kWh-batteri, men bruger en anden motor foran, hvilket giver i alt 301 hk og et kraftigt drejningsmoment på 605 Nm. Hyundai har allerede annonceret planer om at opdatere serien til 2022 med et større 77,4 kWh-batteri til at erstatte 73 kWh-enheden, sammen med nogle justeringer af affjedringen og ekstra udstyr på listen over ekstraudstyr.