Hvad koster Invisalign hos BetterSmile

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At have et flot smil kan have stor betydning for dit liv. Med et flot smil leverer du et markant bedre førstehåndsindtryk og på den måde får alle relationer en bedre start og dermed en større sandsynlighed for at udvikle sig i den tænkte retning. Er du ikke født med en flot smil, kan du heldigvis få lavet det. Men det koster naturligvis penge.

En Invisalign-behandling

En måde at få lavet en smuk smil er via en Invisalign behandling. En Invisalign-behandling er en tilretning af dine tænder med en usynlig bøjle. Altså ikke de gamle togskinner mange har brugt i deres ungdom. Men en behandling, der med få gener kan rette din tænder. Det fungerer med en ny skinne ca. hver 15 dag, der rykker tænderne i den rigtige retning. Det er selvfølgelig vigtigt, at det gøres på den rigtige måde, og derfor skal der specialiter til. Det er de hos Bettersmile.

Gode anmeldelser

Hos Bettersmile præsenterer de på deres website en række gode anmeldelser fra tidligere kunder. Altså voksne mennesker der i en voksen alder har fået rettet deres tænder. Rette tænder de aldrig fik rette som børn. Og fået gjort det samtidig med at de har fået den bedste behandling hos Bettersmile.

Hvad koster det?

Men hvad koster Invisalign hos BetterSmile? Svaret er at man kan købe flere forskellige pakker, der kan matche det behov du har. Altså prisen afhænger af, hvor mange tænder, der skal flyttes. Priserne starter ved cirka kr. 30.000 for Lite pakken, der passer til hvis du kun skal have rette de forreste otte tænder. En lille pakke er til hvis du har tænder, der ikke skal rykkes meget. Den koster ca. kr. 38.000. Hvis du skal have rettet tænder i både over- og undermund, og der er meget rettelser, så skal du have en stor pakke, der koster cirka 48.000 kroner.

Forundersøgelsen er gratis

Men inden du skal tage stilling til hvilken pakke du skal vælge, skal du gennemgå en gratis forundersøgelse. Det er blot at bestille den tid online via Bettersmile.dk, hvor du kan vælge tidspunkt. Eller du kan gøre det på telefon.

Løbende kontrol inkluderet i prisen

Efter dit behandlingsforløb skal du gå til kontrol til din invialign-tandlige. Dette skal ske ca. hver sjette uge, og det er altid inkluderet i prisen. Du kan Læs mere om BetterSmile her. Der er rigtig mange fordele ved at benytte dem. Det er ganske enkelt dine invisalign-specialister, som du kan få stor gavn af.

Mulighed for finansering

Det er muligt at få delt din betaling af din En Invisalign-behandling op i flere rater, og dermed gøre det mere overskueligt at betale. Du kan vælge at betale i seks, tolv eller 18 rater. Det kan du gøre helt uden det koster dig en krone ekstra.