Hold en fed polterabend

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis din ven eller veninde snart skal giftes, så er det vigtigt, at de får en fed polterabend. Der er mange muligheder for, hvordan du kan holde den fedeste fest for din ven, og her kan du få noget inspiration til, hvad I kan lave. Polterabend for mænd og kvinder kan holdes meget forskelligt, men noget, som kan være et hit for begge køn, kan være en tur på en go-kart bane eller et spil paintball.

Husk deres interesser

Hvis din ven har en specifik interesse, så er det en god idé at inkorporere det i din planlægning. Måske har de altid gerne ville lære at surfe, eller også ved du, at de elsker at bowle. Hvis de elsker at campere, så kan du planlægge en campingtur fyldt med aktiviteter. Camping i Karise kan dermed være en mulighed. Hvis de elsker en specifik sanger, så kan du vælge at give dem en koncertoplevelse. Uanset hvad så bør du tænke over, hvilke aktiviteter de ville synes var sjove, og måske kan du få dem ud af deres comfort zone.

Prøv nogle nye aktiviteter

Når man holder en polterabend, så er det oplagt at få din ven til at prøve noget helt nyt, hvor de enten skal være aktive eller kreative. Du kan give dem en oplevelse gennem et croquis-kursus, hvis de normalt elsker at tegne. En polterabend er en festdag, så selvfølgelig skal du sørge for, at I ikke går ned på drikkevarer i løbet af dagen. Du kan eventuelt sørge for, at I skal prøve vinsmagning eller lære at lave cocktails. På den måde lærer din ven og resten af holdet noget nyt, samtidig med at I får noget godt til ganen. Forhåbentlig har du nu fået noget inspiration til, hvordan du kan stå for en sjov, anderledes og udfordrende polterabend til din bedsteven eller veninde.