Guide: Sådan bliver du klar til fest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du også og skal til fest? Men ved du ikke helt, hvordan du skal gøre dig selv klar, så du står knivskarpt til festen? Der er mange måder, man kan gøre sig selv klar til fest på. I artiklen her får du en lille guide til, hvordan du nemt kan gøre dig klar til fest.

Hudpleje og kropspleje

Det første du skal have fokus på, når det gælder at gøre sig klar til fest er at have styr på din hudpleje – både til ansigtet og til kroppen. Her er det for eksempel ting som at tage et bad, hvor du barberer ben, vasker din krop ren, hvorefter du tager en lækker creme på, som giver din hud glød og fugt. Herefter kan du lægge en ansigtsmaske, som beroliger huden, samt en lækker fugtighedscreme. Så er huden klar til makeup, som er det næste step.

Tid til makeup

Det næste step er, at du skal lægge lidt makeup. Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed, men det er noget rigtig mange kvinder elsker at gøre, inden de skal til fest. Her kan du vælge at lægge en simpel og neutral makeup, eller du kan vælge at lægge en mere vild makeup. Det ser for eksempel rigtig fint ud at gå all-in på øjenskygge og øjenmakeuppen, hvor du så holder resten af ansigtet og læberne neutralt. Eller det kan se så fint ud, hvis du vælger at gå all-in på din læbe makeup, hvorefter du holder dine øjne neutrale med lidt mascara og lidt simpel øjenskygge. Mulighederne er uendelige, og du kan altid finde mere inspiration til dette på internettet.

Det rigtige outfit

Når du har lagt din makeup, er det tid til, at du skal vælge det helt rigtige outfit og de helt rigtige smykker. Her kan det være smart at koordinere, hvilke smykker du skal have på til dit outfit, så de matcher. Det kan for eksempel være, at du vælger nogle søde og neutrale ørestikker, så du her kan tage noget lidt mere vildt tøj på. Det kan modsat også være, at du er mere til et neutralt look til dit tøj. Så kan det se rigtig flot ud med nogle lidt mere fancy ørestikker, som kan pifte dit outfit op til fest.

Når du så har klaret disse tre punkter, er du bare klar til at fyre den af og have en skøn fest. God fornøjelse!