Guide: Grib firmafesten rigtigt an

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har din virksomhed og dets medarbejdere leveret gode resultater hele året, og skal det fejres med et brag af en firmafest, hvor I også kan lære hinanden bedre at kende på tværs? Godt fællesskab er ofte med til at skubbe gang i endnu bedre resultater, så måske I så vil opleve, at virksomheden klarer sig endnu bedre næste år.

Vær ude i god tid

Det vigtigste for, at en firmafest kan blive god, er at være sikker på, at så mange som muligt, kan deltage i festlighederne. Det sikrer man bedst ved at melde en dato ud i rigtig god tid – måske allerhelst flere måneder i forvejen. Hele planlægningen behøver ikke være på plads allerede, men så længe man gør det klart, at alle medarbejdere skal sætte et stort kryds i kalenderen – for årets fest med kollegaerne vil de naturligvis ikke gå glip af!

Vælg et tema!

Skal I have en firmafest, hvor I virkelig kan blive rystet sammen som virksomhed, kan det være en rigtig god idé at fyrre op for nogle temaer. Det kan være alt fra det vilde vesten til julefrokost til hawaiiansk sommerfest. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Få de professionelle til at gøre det, I ikke er gode til

Det kan måske synes lidt uoverskueligt at skulle arrangere en hel fest – og måske er virksomheden så stor, at det kun gør det endnu mere uoverkommeligt. Heldigvis findes der et hav af eventbureauer, der kan rådgive, planlægge, arrangere og afvikle jeres firmafest. Et evenbureau har stor erfaring med en bred vifte af events. De har fingeren på pulsen og kender til de nyeste trends indenfor for eksempel underholdning, gastronomi og dekoration. De kan også hjælpe med mere logistiske ting som lokaler og lysstyring. Med et eventbureau i ryggen kan I bare læne jer tilbage og nyde aftenen og det gode selskab.

God fornøjelse!