Festklar frisure?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

For mange er det sjovt at gøre lidt ekstra ud af håret, når de skal til fest. Men hvilken stil skal man gå efter? Det har vi spurgt vores damefrisør i Kolding om – for de bedste bud på flot hår til hverdag og fest.

Festhår – ofte et spørgsmål om tendenser

Vi kan alle have lyst til sen smule forandring, særligt når vi skal ud og slå til natten. For mange kan det dog knibe med inspiration. Derfor bringer vi her en række gode bud på en flot frisure.

Lang bronde

Hvis du ikke er med på ordet ”bronde” og dets betydning, så er der tale om en mellemting af blond og brunette. Tonen er en varm mellemting mellem de to hårfarver, og den ses mere og mere – særligt her i 2020. Særligt til langt udslået hår er den varme tone velegnet. Forestil dig bare de gamle græske gudinder, så har du sikkert et passende billede for dit indre.

Kort page

Den korte page er aldrig blevet glemt! Frisuren slutter lige omkring dine kindben og får derfor ansigtet til at træde i karakter. Det giver et opkvikkende og forfriskende look, der både er bestemt og feminint på samme tid.

Dyrker man i forvejen en mere rå end blød stil, vil frisuren være et stærkt supplement dertil – særligt hvis din make-up også er mere kontant.

Baby bangs

Der hersker et sikkert hit for tiden: pandehår! Blandt de mange variationer inden for dette look er den mere direkte udgave med kort pandehår. Frisuren er mere opsigtsvækkende end traditionelt pandehår, da det stopper højere oppe på panden. Looket er derfor i den rå boldgade, hvilket er perfekt til den selvsikre eller mere fandenivoldske type.

Fransk ’bob’

Hvis du er fristet af pagen, men gerne vil have et mere drømmende og sødt look, kan du overveje den franske ”french girl bob”. Håret har her volumen, hvilket man bedst skaber ved at lufttørre det og gøre det mere fyldigt med et velegnet hårprodukt.

Striberne

Striber i dag er af en lidt anden karakter end for 10-20 år siden. Dengang var de meget bombastiske i deres tykkelse, men det er der gjort op med i dag.

I dag er striber gode til dig, der gerne vil fremhæve dine naturlige træk. Striberne er nemlig tyndere og placeret i det forreste hår, hvilket gør at dit ansigt træder frem.