Festens tid

livingshop.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi går festens tid i møde, som blandt andet står på en masse julefrokoster og andre sammenkomster. December måned står for døren, og for mange familiers vedkommende er det en af de mest stresset måneder i løbet af året. Læs med i artiklen og få tips til hvordan du kommer igennem denne travle måned, uden for meget bøvl.

December måned er lige om hjørnet, og den bedste måde at komme igennem måneden er at planlægge sig ud af den. Børnene skal til det ene med fritidsklubben og det andet med skolen. Os selv, som forældre har også mange ærinde. Vi har julefrokost med firmaet, julefrokost med vennerne og med familien. Der er vigtigt at få skrevet alle begivenhederne ned i en kalender, så alle i familien har et overblik. En ting som gør december meget mere stresset, er julegaveræset. Mange siger ofte at du vil forberede julegaverne i god tid så det hele ikke bliver så stresset, det ender dog altid med det modsatte. Men her i julen 2016 har Bilka netop annonceret at de holder døgnåben flere dage op til jul. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning, for at du får handlet ind til julemiddagen eller får handlet julegaverne. En anden idé kunne være at shoppe julegaverne online og så få det hele leveret hjem til døren.

Find værtsgaven online

Hvis du ønsker at give en værtsgave, til en af den mange sammenkomster, kan du med fordel besøge Livingshop.dk. Livingshop er danmarks designshop nummer 1, og her finder du alt inden for dansk design. Siden har som en rigtig god feature samlet en række gaveideer, som de har delt op efter kategorier, afhængig hvilken gave du søger. Se dine gaveideer her.