Få en hær af provisionslønnede sælgere

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Skab dig en hær af 100% provisionslønnede sælgere uden at skulle løfte en finger? Næsten i hvert fald. Læs her, hvordan du gør det.

Ved du, hvad affiliate markedsføring er? Det er måske et begreb, du kender eller er stødt på. Har du en webshop, er det højst sandsynligt tilfældet. Kender du ikke, så er det nu, du skal spærre øjnene op. Der ligger nemlig muligvis en skjult kanal gemt, som du med fordel kan inddrage i din markedsføringsstrategi. En kanal, du vil gøre dumt i ikke at benytte dig af.

Få andre til at sælge dine produkter

Med affiliate markedsføring har du nemlig mulighed for at få personer, du ikke kender, til at sælge dine produkter. Disciplinen går ud på, at du får en række sælgere til at sælge dit produkt, og så modtager de en provision af det beløb, der sælges for. Det gode er dog, at det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig et partnerprogram, som det hedder.

Når du er tilmeldt, skal du faktisk bare læne dig tilbage og vente på, at der er nogle, der vælger at sælge dine produkter. Eksempelvis ved at skrive om dem på deres blog. Der findes dog også andre måder, hvorpå du kan få dine produkter solgt uden at skulle røre en finger; Samlino eksempelvis.

Gør også brug af prissammenligningstjenester

Samlino er en prissammenligningstjeneste, hvor du har mulighed for at sammenligne forskellige produkter ud fra parametre, du selv indtaster. Det kan gøres på mange forskellige måder, og hvis du tilmelder dig, er det op til dig at gøre dit produkt så attraktivt som overhovedet muligt. Så folk vælger det. Du finder desuden er super alternativ til Samlino her. Når det er gjort, er det blot at læne sig tilbage og vente på, at der kommer nogle og køber dit produkt eller din service.