Få styr på gaven til børnefødselsdagen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er altid hyggeligt, når de mindste i familien fylder år. Hvis du er inviteret til en børnefødselsdag, skal du ikke holde styr på ret meget andet end at finde en god gave. Den kan til gengæld også være udfordrende nok, for hvordan finder du en gave, der glæder og overrasker fødselsdagsbarnet? Børn er som regel de sværeste at give gaver til, fordi de bestemt ikke viser, hvis de er skuffede, så det handler om at ramme plet.

Nyt og smart legetøj

Legetøj er altid en sikker vinder blandt børn, men det handler om at finde noget nyt og smart, for børn ved godt, hvad de vil have. Hvis ikke du selv ved, hvad der er smart for tiden, kan du gå ind i en legetøjsbutik og spørge personalet til råds. De har garanteret et lidt bedre indblik i, hvad der hitter for tiden. Ellers kan du finde et bredt udvalg af legetøj hos Børnenes Kartel. De har noget til børn i alle aldre. Find blandt andet legetøj 5 år her.

Lidt til opsparingen

Hvis du skal til en børnefødselsdag, hvor der kommer mange, skal der nok være mange gaver, som fødselsdagsbarnet kan pakke op. I stedet kan du aflevere en kuvert til forældrene med et tilskud til barnets opsparing. Det er ikke noget, der vil glæde barnet nu og her, men som til gengæld vil komme ham/hende til gode senere i livet. Det er den nemme løsning, men det er bestemt ikke nogen dårlig gave – tværtimod.

En hyggelig oplevelse

Hvis fødselsdagsbarnet er i en alder, hvor det ville være hyggeligt at komme lidt med ud og opleve noget, kan du også lave en gave ud fra det. Du kan f.eks. invitere ham/hende med i biografen og se den nyeste tegnefilm. Det ville vække stor glæde ved mange børn.