Er du klar til fest igen efter Covid-19? Se tjeklisten her!

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der lød ramaskrig fra diverse skønhedsdronninger, da Covid-19 i 2020 lukkede ned for samtlige skønhedssaloner.

Nu er landet endelig (efter hvad der føles som hundrede 100) ved at være klar til at åbne en smule igen. Og hvad er landets folk? De er da klar til at feste .. Eller sådan næsten da, i hvert fald. Du kan jo lige se på listen herunder, om der er nogle post Covid-19 behandlinger, du trænger til at forkæle dig selv med, før festen sættes i gang!

Slå håret ud efter en tiltrængt frisørtid

Der er mange mænd, der har klippet deres hår af i Corona-tiden, men det er sjældent, at kvinder er lige så modige som mænd, når det kommer til håret på hovedet.

Mange kvinder foretrækker at gå til en frisør, når spidserne er blevet for slidte, og udgroningen er blevet for tydelig.

Tænder

Hvis der er noget, man skal gøre til en fest, så er det da at smile! Man har jo allermest lyst til at smile, når man har det godt med sine tænder – men til en fest vil du måske også gerne bruge din mund til andet end at smile – og så er sunde tænder og frisk ånde jo at foretrække.

Så husk: Bestil tid tandlæge!

Negle

Uden det skal siges med nogen form for bedømmelse, så appellerer dette punkt på tjeklisten nok mest til piger og kvinder.

Det kan være, at du snart skal hive en veninde under armen, så I kan tage sammen på negleklinik?

Vipper

Øjenvipper har været særligt svære at undvære for mange skønhedselskere. Det hænger måske også sammen med, hvor hurtigt de falske øjenvipper vandt hjerterne blandt kvinder. Endelig kunne man droppe mascaraen, bade uden at bekymre sig om vandfast makeup og vågne op med smukke øjenvipper!

Spraytan?

Der er også de, der er afhængige af at have en brun kulør. En brun kulør kan også gøre rigtig meget for helheden af udseendet, så vi kan godt forstå det.

Dette er jo også en af de ting, det netop er blevet muligt at få foretaget igen.

Vi håber, at du får krydset alle de ting af på tjeklisten, som du holder af at forkæle dig selv med.