Derfor skal du vælge fliserens

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som husejer har du måske brug for ejendomsservice til forskellige opgaver på din ejendom.

Har du overvejet at prøve fliserens til rensning af din terrasse og udenomsarealer?

Pæne, rene fliser omkring din ejendom er nemlig med til at give et godt førstehåndsindtryk og udstråler et præsentabelt og indbydende hjem.

Det kan være svært at holde fliserne pæne. Det danske vejr er nemlig hårdt ved dine fliser og kan give problemer med både alger og flisepest.

Algerne viser sig som et grønligt skær på dine fliser, mens flisepest viser sig som hvide pletter på fliserne.

Begge dele er, udover ikke at være særlig pænt, også skadelige for dine fliser. Både alger og flisepest vil nemlig med tiden være med til at forkorte levetiden på dine fliser, så det kan blive nødvendigt at udskifte dem før tid.

Farvel til alger og flisepest

Med en grundig fliserens én gang kan du komme både alger og flisepest til livs. Efter fliserens vil dine fliser få nyt liv, og du kan nyde en flot og præsentabel terrasse hele sommeren.

Hvordan foregår det?

Det er en god ide at lade professionelle folk klare arbejdet.

Fliserne afrenses med hedvandsrens, som kort fortalt er meget varmt vand tilsat højt tryk. Med hedvandsrens opnår du et dybdegående og tydeligt rengøringsresultat.

Efter rensningen fyldes fugerne op med fugesand og til sidst foretages en algebehandling, så al algevækst, der måtte være tilbage, forsvinder.

Det er en god ide efter fliserens også at efterbehandle fliserne med en imprægnering. Imprægneringen forlænger resultatet af fliserens betydeligt.

Rens på abonnement

Hvis du vil være sikker på, at dine fliser altid fremstået flotte og præsentable, så kan du tegne et abonnement på fliserens. Så behøver du ikke bekymre dig om at skulle vedligeholde dine flisearealer. Du får nemlig automatisk behandlet dine fliser én gang om året.