Derfor kan det være en god idé at anskaffe dit barn et sæt termotøj

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du har lige hentet dit barn i institution. Næsen løber, tøjet er lidt vådt, og dit barn lugter mest af alt lidt for meget af vådt sand. Dit barn har sikkert masser at fortælle fra dagen i børnehaven, mens du igen har dårlig samvittighed over, at dit barn ikke har været ordentligt klædt på. Kan du nikke genkendende til denne situation? Så er løsningen heldigvis ikke længere væk, end at investere i et sæt termotøj.

Hvorfor lige termotøj?

Termotøj sørger for at dit barn holder varmen, selv efter en hel dag med udendørsleg. Termotøj er ideelt som overgangstøj, men det kan faktisk også bruges om vinteren med en tyk trøje indenunder. Termotøj er også ideelt til de kølige sommermorgener. Mulighederne er mange, hvorfor forældre og pædagoger er mere end begejstret for termotøj. Termotøj er nemlig meget let at tage på, så barnet lærer hurtigt selv at tage tøjet af og på. En klar favorit blandt forbrugere er CeLaVi termotøj – der er et kæmpestort udvalg, og så er tøjet af enorm høj kvalitet, og til en overkommelig pris. Hvad mere kan man ønske sig?

Tips og tricks til hvordan du skåner termotøjet mest muligt

  • Vask mindre. Termotøjet slides nemlig ved hver vask. Ofte kan det blot børstes rent, og så overtørres med en fugtig klud.

  • Vask ved skånevask. For at skåne det mest muligt.

  • Hav gerne 2 sæt liggende i barnets garderobe. Når det ene sæt trænger til en tørretur over radiatoren, kan dit barn hurtigt skifte, og så er det ellers ud og lege videre.

Termotøjet er altså med andre ord helt perfekt til når dit barn er i daginstitution, eller bare elsker at lege udendørs. Nu er det slut med at bekymre sig, om tøjet mon er varmt nok, når du afleverer dit barn i børnehave om morgenen.