Den perfekte gave til manden

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det siges, at mænd er sværest at købe gaver til. Det kan måske skyldes deres ofte dyre interesser, som man ikke lige kan opfylde juleaften, eller blot et småt udvalg af produkter. Mange mænd er dog også enige i, at kvinderne har mange flere produkter til rådighed end mændene. Det gælder dog ikke i så høj grad indenfor dufte. Dufte til mænd er nemlig blevet utroligt populært gennem det sidste årti. Det er dog forskelligt, hvilke dufte mænd ønsker. Det kan derfor være svært at navigere i de mange velduftende produkter.

En sikker og velduftende vinder til enhver næse

En sikker vinder er dog Escentric Molecule 01. Navnet lyder meget teknisk og kemisk, men parfumen er i sig selv ret enkel. Den består nemlig af blot ét molekylært stof – deraf navnet. Duften arbejder tæt med hudens varme, og er derfor utrolig holdbar i helt op til 10 timer. Den kan ligeledes også kombineres med en allerede kendt yndlingsduft, og dermed blot gøre den anden parfume mere holdbar og frisk i aromaen. 

Escentric Molecule 01 er unik med en snært af træ. Duften er perfekt til manden, der ønsker lidt ekstra finish, men ingen voldsomme parfumeret dufte. Ligeledes er flasken også enkel, så den passer ind i de fleste mænds minimalistiske look. Dertil klæder duften alle aldre. Der er altså ingen gode grunde til, hvorfor denne duft ikke skulle være en sikker vinder til julegaven eller fødselsdagen. 

Den kan gives til både manden, sønnen eller faren – ligeledes også til dig selv, hvis du står og mangler en lækker og stilfuld duft. Parfumen er samtidig mærket som unisex. Flasken kan derfor gives til eksempelvis et ægtepar eller sønnen og hans kæreste. Gaven kan også gives til ens ældre børn. Så vil de tænke på dig, hver gang de bruger den velbalanceret parfume.