Brug mobilen til festen

mobilen til festen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Til enhver fest i dag kommer deltagerne med hver deres mobil. Men hvordan undgår man at mobilen dræber feststemningen? Vi har taget et kig på hvordan mobilen kan bruges positivt og brugbart til festen.

Mobilen kan bruges til mange ting under festen. Mange bruger mobilen til at tage mindeværdige billeder fra festen eller snapbeskeder til vennerne. Men du skal passe på at mobilen ikke overtager festen og du sidder med hovedet begravet i den. Men mobilen kan også være med til at gøre festen en tand mere festlig. F.eks. er det mange der bruger mobilen som musikafspiller til festen, her er det dog vigtigt at du sætter telefonen på “forstyr ikke”, så musikken ikke bliver afbrudt af opkald hele tiden.

Den bedste mobil til festen

Hvis du står og skal ud og købe ny mobil og tænker at du gerne vil have en som også kan bruge til festlige lejligheder, skal du gå efter følgende: en telefon med meget plads, så du kan have mange musiknumre på, og plads til mange billeder. Derudover er det en god idé at købe en mobil som er vandtæt, så den kan tåle at få spildt lidt vand eller drinks på sig. Det er en god idé at tjekke tilbud og priser på mobiltelefoner uden abonnement på diverse pris samling sider inden du beslutter dig for at købe en ny telefon.

Læs anmeldelser af de seneste modeller

Der kommer hele tiden nye mobiler på markedet, og der kan derfor være svært at følge med i udviklingen. En god idé er at læse forskellige anmeldelser af telefonerne, inden du foretager dit køb. Lige for tiden er der mange producenter som fokusere på vandtætte mobiler, og der kan være stor forskel på hvor meget hver enkel telefon kan tåle af vand.