Brug firmafesten på den bedste måde

firmafest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange virksomheder har flere internationale ansatte, som kommer fra hele verden. Det kan derfor være svært at kommunikere, hvis man ikke kan snakke samme sprog. Firmafesten kan i denne anledning være en god mulighed for at alle kan mødes, og lære hinanden bedre at kende. Det kan også være en god mulighed for at lære et sprog, som alle kan snakke. Det kan være en god mulighed for at Learn Danish, som de internationale ansatte, nok vil sige det.

Firmafesten skal være for alle

Hvis man skal afholde en firmafest for en virksomhed, som har mange internationale ansatte, er det vigtigt, at der er plads til alle. Firmafesten er ikke kun forbeholdt nogen bestemte ansatte, det er forbeholdt alle, som har lyst til at være en del af festen. Det er derfor vigtigt, at man finder et sprog, som alle kan snakke. Det kan også være en god måde, hvor man kan lære ansatte at snakke dansk på en sjov måde, så de også kan lære sproget. I denne henseende kan det være en god start, hvis man taler engelsk i starten. Det danske sprog kan være svær at lære, hvis man aldrig har snakket det før.

Folk vil gerne lære dansk

Mange ansatte, som ikke kan det danske sprog, vil meget gerne lære sproget. Det kan gøre hele ens tilværelse nemmere, da man dermed også kan snakke med andre uden for virksomheden. Der er også mulighed for at blive bedre til dansk, hvis man kun snakker dansk på arbejdspladsen. Dermed fremprovokere man også alle til at snakke dansk, så de i sidste ende kan lære sproget. I starten kan det dog være svært, og man skal derfor også sætte en del tid af, så alle har mulighed for at kunne følge med. Husk derfor at det skal være en blød overgang, hvor man også kan bruge engelsk, så alle kan forstå hinanden.